Bert van der Zijpp

Bert van der Zijpp

Bert van der Zijpp (1962) studeerde Oude Geschiedenis en Nederlands Recht aan de Universiteit van Amsterdam. Na zijn afstuderen werkte hij bij de Gemeentelijke Ombudsman te Amsterdam alvorens hij in 1992 secretaris werd bij de Raad van Arbitrage voor de Bouw.

In 1997 maakte hij de overstap naar de advocatuur. Hij begon bij Houthoff te Rotterdam en kwam in 1999 naar Rozemond. Hij is hoofdzakelijk actief op het gebied van privaatrechtelijk bouwrecht en aanbestedingsrecht.

Bert van der Zijpp treedt regelmatig op als docent, onder meer bij het Instituut voor Bouwrecht, de Aannemer Staf Opleiding van Hogeschool Utrecht, de BOB en de VMRG.

Registraties:

    Behorend bij artikel 35b, eerste lid, van de Regeling op de advocatuur. Bert van der Zijpp heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

    • Bouwrecht

    Deze registratie verplicht mij elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.