• nl
  • en
D.R. Versteeg

D.R. Versteeg

Daan Versteeg heeft zich gespecialiseerd in het civiele bouwrecht en het aanbestedingsrecht.
Naast zijn werk als advocaat doceert Daan regelmatig. Zo is hij onder meer docent voor de postacademische opleidingen van de Universiteit Utrecht.

Daan studeerde Nederlands recht aan de Radboud Universiteit Nijmegen. In 2006 werd hij beëdigd als advocaat en trad hij in dienst bij Stibbe te Amsterdam. Vanaf 1 september 2012 is Daan werkzaam bij Rozemond advocaten.

Sinds Daan als advocaat werkzaam is, heeft hij verschillende juridische specialisatie opleidingen afgerond. Zoals de cursus privaatrechtelijk Bouwrecht van het instituut voor Bouwrecht (2008) en de Grotius specialisatieopleiding Onroerend Goedrecht (2012).

Vóór zijn beëdiging als advocaat is Daan Versteeg vier jaar lid geweest van Provinciale Staten van Gelderland. In die periode heeft hij goed inzicht gekregen in het (bestuurlijke) proces voorafgaand aan en tijdens de uitvoering van (de aanbesteding van) werken.

PUBLICATIES:

Registraties:

    Behorend bij artikel 35b, eerste lid, van de Regeling op de advocatuur. D.R. Versteeg heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

    • Bouwrecht
    • Aanbestedingsrecht

    Deze registratie verplicht mij elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.