• nl
  • en
M. van Stigt Thans

M. van Stigt Thans

Michiel van Stigt Thans (1974) behandelt civiele bouw- en aanbestedingszaken en staat daarbij vooral aannemers en adviseurs bij.  Zijn cliënten zijn werkzaam op het gebied van grond- weg- en waterbouw, spoorbouw en utiliteit- en woningbouw.

Michiel studeerde Nederlands Recht aan de Vrije Universiteit Amsterdam en is in november 2001 beëdigd als advocaat in Amsterdam. In 2006 heeft hij de Grotius specialisatieopleiding Onroerend Goedrecht voltooid. In 2009 rondde hij de IBR specialisatiecursus privaatrechtelijk Bouwrecht af.

Michiel werkt sinds januari 2009 bij Rozemond Advocaten en is lid van de Vereniging voor Bouwrecht-advocaten en van de Nederlandse Vereniging voor Aanbestedingsrecht.

Registraties:

    Behorend bij artikel 35b, eerste lid, van de Regeling op de advocatuur. M. van Stigt Thans heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

    • Bouwrecht

    Deze registratie verplicht mij elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.