ingeschreven

Bedankt. We hebben een bericht gestuurd om uw e-mailadres te bevestigen.

Krijg onbeperkt toegang tot onze kennisbank

De kennis en ervaring die ons kantoor sinds 1926 heeft opgedaan delen we graag. Meldt u aan om toegang te krijgen tot onze kennisbank inclusief premium artikelen.

Geef mij toegang
Een boekenkast vol boeken over de rechtspraktijk.
Publicatie Aanbestedingsrecht

Annotatie JAAN 2017/253

Daan Versteeg | 11 sep 2017 · Leestijd 26 min

Verschenen in: Rechtbank Den Haag. (2017, 11 september). JAAN 2017/253. Rechtspraak.nl. https://uitspraken.rechtspraak.nl/inziendocument?id=ECLI:NL:RBDHA:2017:11523

Samenvatting 

De gemeente heeft op 31 maart 2017 aangekondigd en gepubliceerd de “Offerteaanvraag ten behoeve van de Europese openbare aanbesteding Raamovereenkomst voor inhuur van externen binnen de gemeente”. In een brief van 13 juni 2017 heeft de gemeente aan Solyne meegedeeld dat haar inschrijving ongeldig is en dat zij niet voor gunning in aanmerking komt. 

Voormelde brief is op 14 juni 2017 door Solyne ontvangen. Op 3 juli 2017 heeft de advocaat van Solyne de verhinderdata van de gemeente opgevraagd. Die zijn diezelfde dag in de namiddag verstrekt.

Verder lezen?

Meldt u aan om onbeperkt toegang te krijgen tot onze kennisbank.

Geef mij toegang

Specialisten op het gebied van Aanbestedingsrecht

Met helder verwachtingsmanagement en snelle opvolging geven we realistische adviezen en maken we werkbare afspraken en contracten. Ons doel is met een menselijke maat juridische problemen te voorkomen of op te lossen. Onze cliënten voelen zich gesteund en geholpen.