Realistische adviezen en contracten

Onze advocaten zijn gedreven om bouwgeschillen efficiënt en succesvol te beëindigen in een schikking of met een vonnis. Dat doen zij bij elkaar al meer dan 180 jaar. Onze advocaten hebben veel proceservaring en een bovengemiddelde aandacht voor de (uitvoerings)technische aspecten van een project. Daardoor geven zij realistische adviezen en maken zij werkbare afspraken en contracten.

De relevante kennis hebben onze advocaten opgedaan door vele jaren ervaring in de praktijk. Wij realiseren ons echter dat op dit niveau andere elementen dan parate vakkennis zeker zo zwaar meetellen in de keuze voor een advocaat.

Als (hoofd)aannemer of opdrachtnemer in de bouw bevindt u zich vaak in een afhankelijke situatie, zeker wanneer opdrachtgevers de opdracht hebben aanbesteed of als leveranciers en onderaannemers een sterke positie hebben uitonderhandeld. U zoekt dan een advocaat die uw positie analyseert, een realistische aanpak ontwikkelt en vervolgens de regie voert over de vervolgstappen. Een advocaat die weet wanneer de slag verloren is en de aftocht moet worden geblazen, maar die een kort geding voert als dat een vastgelopen geschil in beweging brengt. 

Daadkracht en duidelijk verwachtingsmanagement

We hebben het aan onze cliënten gevraagd en zij zeggen dat ze zich ‘gesteund en geholpen’ voelen. Dat wij naast ‘kennis en daadkracht’ ook ‘weten ook wat we níet weten’. Dat we geen literatuurstudies doen in hun tijd en op hun kosten, maar dat we de juiste experts bij de zaak betrekken en er snel een helder advies ligt. En dat we het ook melden als een zaak niet of slechts beperkt haalbaar is.

Duidelijk verwachtingsmanagement en snelle opvolging zijn belangrijk; daarom zijn wij voor u als cliënt direct bereikbaar op ons mobiele nummer. We houden u op de hoogte, ook als er even geen ontwikkelingen zijn in uw zaak. We bieden advies met een menselijke maat met het doel juridische problemen te voorkomen of op te lossen. Lees hier meer over onze aanpak.

 

ingeschreven

Bedankt. We hebben een bericht gestuurd om uw e-mailadres te bevestigen.

Krijg onbeperkt toegang tot onze kennisbank

De kennis en ervaring die ons kantoor sinds 1926 heeft opgedaan delen we graag. Meldt u aan om toegang te krijgen tot onze kennisbank inclusief premium artikelen.

Geef mij toegang