ingeschreven

Bedankt. We hebben een bericht gestuurd om uw e-mailadres te bevestigen.

Krijg onbeperkt toegang tot onze kennisbank

De kennis en ervaring die ons kantoor sinds 1926 heeft opgedaan delen we graag. Meldt u aan om toegang te krijgen tot onze kennisbank inclusief premium artikelen.

Geef mij toegang
Een microfoon van Røde waar de podcast mee op wordt genomen.
Podcast Bouwrecht

Bouwen met Hugo de Jonge

Arno Jacobs | Daan Versteeg | apr 03 2023 · Leestijd 2 min

Minister Hugo de Jonge was 14 maart jl. te gast in de Rozemond-podcast. Hij is nu ruim een jaar minister van Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening. Zijn portefeuille is terug van weggeweest en met een reden. De woningbouw heeft een enorme opgave en Hugo de Jonge wil bouwen, bouwen en bouwen! Dat had bijna het credo van Rozemond Advocaten kunnen zijn. Maar is dat ook mogelijk met alle problemen (voor de optimist ‘uitdagingen’) die de (woning)bouw momenteel kent? En wordt de ambitie van de minister niet beperkt door halsstarrige ambtenaren en onwillige bestuurders?

Arno Jacobs en Daan Versteeg stellen deze vragen aan Hugo de Jonge. Daarbij worden de mogelijkheden voor de minister om te stimuleren en te interveniëren besproken. En de vraag naar de gevolgen van meer goedkope woningen voor een winstgevende bouw. Daarbij wordt ook gesproken over innovatief bouwen. Natuurlijk – of misschien wel ‘helaas’ – moet het S-woord ook aan de orde komen. En ten slotte heeft de minister nog een waardevol advies voor de bouwrecht advocatuur…

#Bouwen, #Hugo de Jonge, #Podcast,

Laat een reactie achter