ingeschreven

Bedankt. We hebben een bericht gestuurd om uw e-mailadres te bevestigen.

Krijg onbeperkt toegang tot onze kennisbank

De kennis en ervaring die ons kantoor sinds 1926 heeft opgedaan delen we graag. Meldt u aan om toegang te krijgen tot onze kennisbank inclusief premium artikelen.

Geef mij toegang
Een boekenkast vol boeken over de rechtspraktijk.
Publicatie Aanbestedingsrecht

Annotatie JAAN 2017/140

Daan Versteeg | 04 mei 2017 · Leestijd 69 min

Verschenen in: Hof van Justitie EU. (2017, 4 mei). JAAN 2017/140. Sdu.nl. https://www.sdu.nl/content/jaan-2017140-hvj-eu-04-05-2017-eclieuc2017338-c38714-met-annotatie-van-mr-dr-versteeg

Samenvatting 

Het verzoek om een prejudiciële beslissing betreft de uitlegging van Richtlijn 2004/18/EG betreffende de coördinatie van de procedures voor het plaatsen van overheidsopdrachten voor werken, leveringen en diensten.

Dit verzoek is ingediend in het kader van een geding tussen Esaprojekt sp. z o.o. en de Województwo Lódzkie (aanbestedende dienst Lódz, Polen) (hierna: aanbestedende dienst) over de selectievoorwaarden voor een door de ondernemer, Konsultant Komputer sp. z o.o., in het kader van een gunningsprocedure voor een overheid

Verder lezen?

Meldt u aan om onbeperkt toegang te krijgen tot onze kennisbank.

Geef mij toegang

Specialisten op het gebied van Aanbestedingsrecht

Met helder verwachtingsmanagement en snelle opvolging geven we realistische adviezen en maken we werkbare afspraken en contracten. Ons doel is met een menselijke maat juridische problemen te voorkomen of op te lossen. Onze cliënten voelen zich gesteund en geholpen.