ingeschreven

Bedankt. We hebben een bericht gestuurd om uw e-mailadres te bevestigen.

Krijg onbeperkt toegang tot onze kennisbank

De kennis en ervaring die ons kantoor sinds 1926 heeft opgedaan delen we graag. Meldt u aan om toegang te krijgen tot onze kennisbank inclusief premium artikelen.

Geef mij toegang
Een boekenkast vol boeken over de rechtspraktijk.
Publicatie Aanbestedingsrecht

Annotatie TBR 2022/47

Elja Touwen | Jørgen den Houting | 10 okt 2022 · Leestijd 54 min

In Klaipédos-arrest heeft het Hof van Justitie EG onder meer een aantal prejudiciële vragen gesteld met betrekking tot de bescherming van vertrouwelijke informatie in inschrijvingsstukken.

Elja en Jørgen gaan in hun noot onder meer in op (i) de uitleg van de geheimhoudingsbepaling in art. 21 lid 1 Richtlijn nr. 2014/24/EU (ii) de reikwijdte van de verplichting van een aanbestedende dienst om door een ondernemer als vertrouwelijk versterkte informatie geheim te houden en (iii) de omvang van de verplichting van de nationale rechter om vertrouwelijke informatie te beschermen.

Lees hier het originele artikel:
Annotatie TBR 2022:47

Laat een reactie achter

Specialisten op het gebied van Aanbestedingsrecht

Met helder verwachtingsmanagement en snelle opvolging geven we realistische adviezen en maken we werkbare afspraken en contracten. Ons doel is met een menselijke maat juridische problemen te voorkomen of op te lossen. Onze cliënten voelen zich gesteund en geholpen.