ingeschreven

Bedankt. We hebben een bericht gestuurd om uw e-mailadres te bevestigen.

Krijg onbeperkt toegang tot onze kennisbank

De kennis en ervaring die ons kantoor sinds 1926 heeft opgedaan delen we graag. Meldt u aan om toegang te krijgen tot onze kennisbank inclusief premium artikelen.

Geef mij toegang
Een boekenkast vol boeken over de rechtspraktijk.
Publicatie Aanbestedingsrecht

TBR 2016/37

Daan Versteeg | 20 mrt 2016 · Leestijd 20 min

Verschenen in: IBR. (2016, maart). TBR 2016/37. Tijdschrift voor Bouwrecht, 2016(nr. 3), 227–232.

Enkele kanttekeningen naar aanleiding van de evaluatie van de Commissie van Aanbestedingsexperts

1. Inleiding

Op 13 juli vorig jaar heeft de Minister het Eindrapport met de resultaten van de evaluatie van het functioneren van de Commissie van Aanbestedingsexperts aan de Tweede Kamer gezonden. Die evaluatie was aangekondigd bij de totstandkoming van de Aanbestedingswet in 2012. Het rapport is opgesteld door Kwink Groep op basis van onder meer interviews met betrokkenen. Dit betrof een online-enquête (981 respondenten vooral bestaande uit ondernemers en aanbestedende diensten), verdiepende interviews (11 gesprekken met vier typen belanghebbenden: de Commissie, direct betrokkenen zoals het Ministerie van EZ en niet direct betrokkenen zoals brancheor

Verder lezen?

Meldt u aan om onbeperkt toegang te krijgen tot onze kennisbank.

Geef mij toegang

Specialisten op het gebied van Aanbestedingsrecht

Met helder verwachtingsmanagement en snelle opvolging geven we realistische adviezen en maken we werkbare afspraken en contracten. Ons doel is met een menselijke maat juridische problemen te voorkomen of op te lossen. Onze cliënten voelen zich gesteund en geholpen.