ingeschreven

Bedankt. We hebben een bericht gestuurd om uw e-mailadres te bevestigen.

Krijg onbeperkt toegang tot onze kennisbank

De kennis en ervaring die ons kantoor sinds 1926 heeft opgedaan delen we graag. Meldt u aan om toegang te krijgen tot onze kennisbank inclusief premium artikelen.

Geef mij toegang
Een boekenkast vol boeken over de rechtspraktijk.
Publicatie Aanbestedingsrecht

Annotatie JAAN 2018/108, Commissie van Aanbestedingsexperts

Daan Versteeg | 23 mrt 2018 · Leestijd 44 min

Verschenen in: Commissie van Aanbestedingsexperts. (2018, 23 maart). JAAN 2018/108. Sdu.nl. https://www.sdu.nl/content/jaan-201738-commissie-van-aanbestedingsexperts-12-09-2016-zaaknummer-onbekend-met-annotatie

Samenvatting

Beklaagde heeft op 29 mei 2017 een Europese openbare procedure aangekondigd voor een overheidsopdracht voor werken voor het ontwerpen en uitvoeren van integraal groot onderhoud aan verhardingen en kunstwerken, het ontwerpen en aanleggen van zogenoemde Meer Veilig-maatregelen en het ontwerpen en aanleggen van twee ecopassages en de verbreding van een N-weg, inclusief alle bijkomende werkzaamheden in beheersgebied [X] van beklaagde. De opdracht is verdeeld in drie percelen. Het Aanbestedingsreglement Werken 2016 is op de procedure van toepassing verklaard.

Verder lezen?

Meldt u aan om onbeperkt toegang te krijgen tot onze kennisbank.

Geef mij toegang

Specialisten op het gebied van Aanbestedingsrecht

Met helder verwachtingsmanagement en snelle opvolging geven we realistische adviezen en maken we werkbare afspraken en contracten. Ons doel is met een menselijke maat juridische problemen te voorkomen of op te lossen. Onze cliënten voelen zich gesteund en geholpen.