ingeschreven

Bedankt. We hebben een bericht gestuurd om uw e-mailadres te bevestigen.

Krijg onbeperkt toegang tot onze kennisbank

De kennis en ervaring die ons kantoor sinds 1926 heeft opgedaan delen we graag. Meldt u aan om toegang te krijgen tot onze kennisbank inclusief premium artikelen.

Geef mij toegang
Een boekenkast vol boeken over de rechtspraktijk.
Publicatie Aanbestedingsrecht

Annotatie JAAN 2019/52

Daan Versteeg | 18 feb 2019 · Leestijd 39 min

Verschenen in: Gerechtshof Arnhem-Leeuwarden. (2019, 18 februari). JAAN 2019/52. Recht.nl. https://www.recht.nl/vakliteratuur/staatsrecht/artikel/459904/gerechtshof-arnhem-leeuwarden-18-02-2019/

Samenvatting

Deze procedure betreft de Europese aanbestedingsprocedure volgens de concurrentiegerichte dialoog voor het realisatiecontract “Hilversum – Hoofdcontract realisatie HOV in ’t Gooi”. ProRail B.V. en de Provincie Noord-Holland (hierna: ProRail) hebben vier ondernemingen, waaronder BAM Infra B.V. (hierna: BAM) en Van Hattum en Blankevoort B.V en KWS Infra B.V. (hierna: de Combinatie), uitgenodigd een definitieve inschrijving in te dienen. Het gaat in deze procedure over de toekenning van scores voor het door de inschrijvers opgestelde plan hinderbeperking.

Verder lezen?

Meldt u aan om onbeperkt toegang te krijgen tot onze kennisbank.

Geef mij toegang

Specialisten op het gebied van Aanbestedingsrecht

Met helder verwachtingsmanagement en snelle opvolging geven we realistische adviezen en maken we werkbare afspraken en contracten. Ons doel is met een menselijke maat juridische problemen te voorkomen of op te lossen. Onze cliënten voelen zich gesteund en geholpen.