ingeschreven

Bedankt. We hebben een bericht gestuurd om uw e-mailadres te bevestigen.

Krijg onbeperkt toegang tot onze kennisbank

De kennis en ervaring die ons kantoor sinds 1926 heeft opgedaan delen we graag. Meldt u aan om toegang te krijgen tot onze kennisbank inclusief premium artikelen.

Geef mij toegang
Een boekenkast vol boeken over de rechtspraktijk.
Publicatie Aanbestedingsrecht

Boek: Tekst & Commentaar Aanbestedingrecht

Daan Versteeg | Jørgen den Houting | 05 jul 2021 · Leestijd 3 min

Wolters Kluwer: 

“Tekst & Commentaar Aanbestedingsrecht vormt dé kennisbron bij uitstek voor een korte en overzichtelijke uitleg van de geldende wettekst. Inclusief de belangrijkste rechtspraak en waar nodig aangevuld met literatuurverwijzingen. Onmisbaar voor een eerste oriëntatie op een nieuwe zaak, een advies of processtukken. Gebruikers waarderen de serie T&C vanwege de betrouwbaarheid en actualiteit. In combinatie met de online versie of WebApp is de actualiteit nog groter.

Dit Tekst & Commentaar-deel behandelt alle essentiële wet- en regelgeving op het gebied van het aanbestedingsrecht, uiteraard artikelsgewijs voorzien van een kort en bondig commentaar. Door het breed gedragen belang van het aanbestedingsrecht kan de uitgave rekenen op voortdurende belangstelling, zowel in de dagelijkse praktijk als bij cursussen en leergangen. Het handzame format vergroot de toegankelijkheid zodat u, mede geholpen door de online uitgave, altijd snel de laatste stand van zaken kunt raadplegen.

Sinds de vorige druk is de wetgeving op het gebied van het aanbestedingsrecht bijgewerkt naar de laatste stand van zaken. De Gids Proportionaliteit werd per 1 juli 2020 uitgebreid met een aanvullend voorschrift over de vergoeding van inschrijfkosten (voorschrift 3.8B).

Het belang van deze vernieuwde 5e druk komt bovenal naar voren in de nieuwe jurisprudentie, literatuur en aangescherpte commentaren. Nieuw in deze druk is het artikelsgewijs commentaar op de Wet Naleving Europese regelgeving publieke entiteiten (Wet NErpe). Alle commentaren zijn waar relevant bijgewerkt met de meest recente jurisprudentie en vakliteratuur. Tot slot is dit commentaar over de volle breedte kernachtiger geformuleerd, zodat de uitgave helpt nog sneller de essentie van de wetsbepalingen te doorgronden. De kopij is afgesloten per 1 april 2021.”

Beschikbaar als online uitgave, boek en WebApp via: 

shop.wolterskluwer.nl

Bekijk hier het inkijkexemplaar:

TBR-2021-95-1 TBR-2020-44-1 SKM_C55821070809180 jaan 2021-34 JAAN-2020-133-m-nt-D-R-Versteeg JAAN-2020-172 210518-Aanbestedingscafe-topadvocaat-Daan-Versteeg TBR-2021-15 210715-bijdrage-TN-over-technisch-specificeren NOOT-Heropenen-met-een-open-house-JAAN-2021-118 NPTCABSRT-YI21001_Inkijkexemplaar_TC_Aanbestedingsrecht_21

Laat een reactie achter

Specialisten op het gebied van Aanbestedingsrecht

Met helder verwachtingsmanagement en snelle opvolging geven we realistische adviezen en maken we werkbare afspraken en contracten. Ons doel is met een menselijke maat juridische problemen te voorkomen of op te lossen. Onze cliënten voelen zich gesteund en geholpen.